ROBA DEL FESTIVAL 2010.

dilluns, d’abril 26, 2010
Hola.
A continuació us informem de la roba que han de dur el dissabte 15 de maig a les 17:30 aproximadament, ja que encara falta ajustar l'ordre de les actuacions. Us aconsellem que, si podeu, us poseu d'acord els pares i mares de cada curs per portar el mateix tipus de color. Algunes mares en han comentat que a la botiga H&M tenen samarretes d'aquests colors de màniga curta a bons preus i sense estampats. (Nosaltres no tenim cap relació amb aquestes botigues, que consti eh!). Si no pot ser ho comprenem.

Bé, la roba és la següent:
  • 1r.A: samarreta de màniga curta de COLOR BLAU. Nois: pantalons curts foscos o texans curts. Noies: faldilla d'un o diversos colors vius.
  • 1r.B: samarreta de màniga curta de COLOR VERMELL. Nois: pantalons curts foscos o texans curts. Noies: faldilla d'un o diversos colors vius.
  • 2n.A: samarreta de màniga curta de COLOR GROC. Si podeu, no feu servir la del cole, per fer-ho una mica diferent. Nois: pantalons curts foscos o texans curts. Noies: faldilla d'un o diversos colors vius.
  • 2n.B: samarreta de màniga curta de COLOR VERD. Nois: pantalons curts foscos o texans curts. Noies: faldilla d'un o diversos colors vius.
Les noies que s'han atrevit..., faran una petita sorpresa. Per fer-la, hauran de portar alguna peça de roba especial que agafaran en un moment determinat del ball. Poden ser barrets, mocadors, foulards, jaquetes, gorres, bossa, complements, etc....vistossos, que ja poden anar portant a l'escola per practicar.

La roba del festival no cal portar-la fins el mateix dia del festival.

Això si, potser farem un assaig i us demanarem que vinguin aquell dia vestits amb altres samarretes que tingueu a casa del mateix color (semblants, qualsevol, etc) que els ha tocat, per veure com queda. Aquest dia no serà la del festival per no trencar-la o embrutar-la. ok? Ja avisarem als alumnes amb temps.

Moltes gràcies.
L'equip de mestres del cicle inicial.