CANVIS HORARIS AL FESTIVAL 2010.

divendres, de maig 14, 2010
Hola.
El dissabte 15 de maig farem l'actuació del festival. L'hora de convocatòria dels alumnes és ara a les 18:00 h, ja que el festival de Primària començarà a les 18:30h. Això és així, ja que el festival d'Ed. Infantil es farà abans que el nostre ( a les 17:00 h). No és obligatori arribar tant aviat.

Quan vingueu a les 18:00 els alumnes del Cicle Inicial han de pujar al pati superior (on estan les aules) per preparar-se. Un cop acabat el festival, els alumnes tornaran a la pista per buscar-vos, estigueu atents o quedeu amb ells en algun lloc de la pista on sàpiguen on trobar-vos. Com cada any, suposem que cada alumne ha vingut amb algu que els pot fer de referència per recollir-los. En cas contrari (que vinguin sols o hàgiu de marxar) ens ho dieu abans de l'actuació. Hem fet una gran pausa entre els dos festivals per evitar que hi hagi una actuació mentre es recullen els alumnes d'Ed. Infantil, per tant no tindreu tants problemes.
Un cop estiguin amb vosaltres podreu anar a recollir l'obsequi de l'AMPA. No oblideu el tiquet que ja us hem donat.

Alguns pares i mares ens heu demanat que si han de portar alguna cosa els nens i nenes que fan RAP (gorres, etc...). La resposta és NO, ja que hem considerat que només
és un moment i potser els dificultaria més per realitzar la resta del ball. Les noies que fan desfilada ja tenen els complements a classe. El que si que han de portar és la roba de cada classe. 1A- samarreta blava, 1B-samarreta vermella , 2A-samarreta groga, 2B- samarreta verda.
Si que podeu maquillar-los/les.

Esperem que no plogui.
Salutacions de l'Equip de mestes del Cicle Inicial.