Darrera informació de la sortida a l' IMAX.

dilluns, de novembre 16, 2009
Hola.

Avui a les 9:30 h. hem realitzat la consulta al servei de TMB de Barcelona sobre la proposta presentada per un grup de famílies de primer de fer la sortida en BUS públic.
Hem parlat amb la persona indicada i ens aclarit les condicions del servei. Un cop avaluades aquestes condicions per l'Equip Directiu i la Direcció del centre s'ha considerat oportú mantenir el metro com a mitjà de transport de la sortida del dia 20 per les següents raons:
  • Tot i que el servei seria especial i vindrien a buscar-nos a la mateixa escola, no hi ha disponibilitat de seients per a tothom. Cada bus té 35 places i som 105 alumnes, més els mestres. Hauríem d'agafar 3 autobusos i el preu es dispararia massa. A més, considerem que el BUS és més perillós que el metro a l'hora de portar alumnes de peu. Penseu que a la parada de Valldaura el metro sempre va gairebé buit i fem la tornada a mitja tarda precisament perquè hi ha menys gent.
  • El preu del pressupost que ens ha fet TMB per aquesta sortida és 4 vegades superior per alumne al que ja hi havia pressupostat per a l'activitat. Considerem que la resta de pares i mares, (la majoria del cicle) no han de pagar més si ja estan d'acord. Aquest pressupost esta calculat amb 2 autobusos, però si volem portar 3, per fer seure a tothom, encara pujaria més.
  • A més, no ens garanteixen que el servei pugui estar disponible amb tant poc temps de preparació.
  • Considerem que el fet d'anar en metro contribueix a l'aprenentatge d'ensenyar als alumnes a fer servir el transport públic i per tant, ho considerem com un contingut més educatiu.
Domen les gràcies als pares i mares que ens han proporcionat la informació de la proposta.
Així, el divendres 20 anirem en metro i posarem en marxa el protocol que existeix per a una sortida com aquesta.

Salutacions.
Equip de mestres del Cicle Inicial.