SORTIDA A L'IMAX.

divendres, de novembre 13, 2009
Hola a tothom.

Un grup de pares i mares de primer ens han fet arribar, el divendres a la tarda, una proposta per realitzar la sortida del divendres 20 en autobús públic en comptes del metro. Aquesta mateixa tarda hem intentat parlar amb la persona de contacte que ens havien indicat per obtenir més informació del servei, però no ens han contestat. Ho farem el dilluns al matí. Prenem nota de la proposta i esperarem al dilluns per a conèixer dues coses que per a nosaltres són primordials:
  • La seguretat, condicions i disponibilitat del servei per a l'ús escolar.
  • Que el preu no s'incrementi massa del pressupost d'aquesta activitat, ja que també hem de garantir l'opció de la resta de pares i mares del cicle.
Recordem que l'opció que es prengui serà la mateixa per a tots els alumnes del cicle inicial, no només per a un curs.
El dilluns us anirem informant mitjançant el bloc.
Moltes gràcies a les famílies que ens han fet arribar la proposta.

Anem com anem...... us recordem que:

El proper divendres dia 20 de novembre realitzarem una sortida a l'IMAX de Barcelona per veure la pel·lícula en 3D "Wild Ocean: L'oceà salvatge". Es tracta de treballar i apropar a l'alumne als animals aquàtics, la fauna i flora marina. Aquesta activitat s'enmarca dins de l'assignatura del Medi, que tant a 1r com a 2n, veurem dins el tema dels animals i dins del respecte per la natura.

Podeu veure el trailer per fer-vos una petita idea.

Per aquell dia, com sempre, haurem de portar el xandall de l'escola, l'esmorzar i el dinar. Preguem la màxima puntualitat per poder sortir de l'escola el més aviat possible.