TOT A PUNT PEL CAMPIONAT!.

dimarts, de novembre 24, 2009
Hola.
Ja esta tot preparat per començar la propera setmana el campionat de futbol Fair Play.
Aquest projecte consisteix en el treball de:
  • el respecte als companys i companyes.
  • el joc en equip.
  • l'acceptació de la derrota.
  • la col·laboració amb els companys del meu o de l'altre equip.
  • respectar les normes i regles dels diversos esports que es practiquen.
  • el rol de l'espectador (quan mirem els partits dels altres companys), etc.
Cal destacar que la participació és voluntària i que els equips han estat escollits pels alumnes. Demanem un compromís per a tots aquells i aquelles que s'han compromès a participar. El projecte es porta a terme a tots els cicles de l'ed. Primària amb diversos esports. En el nostre cas (per espai, instal·lacions i edat) realitzarem partits de futbol.

Els partits es faran els dimarts a l'hora del pati. Cada dimarts ( si no hi ha canvis pel temps o altres imprevistos) es faran dos partits. Cada jornada són 4 partits, així que es farà en dues setmanes, ja que són 8 equips en total. Cada partit té una durada de 15 minuts.

L'any passat aquest projecte va ser molt beneficiós pels alumnes. Sense donar-se compte, van començar a aplicar les normes del joc i el respecte a altres estones d'esbarjo i poc a poc els enfrontaments i baralles en els jocs i esports van disminuir.

Podeu veure tota la informació sobre el calendari dels partits i els diversos equips a la pàgina de descàrregues del cicle inicial.

Fins aviat.
L'Equip de mestres del Cicle Inicial.