Novetats...

divendres, de novembre 06, 2009
Hola a tothom.

Volem comentar algunes coses que són importants:
  • La data de l'activitat de DANSA ARA que es realitzarà al Palau Sant Jordi s'ha canviat de data per motius organitzatius. Ara serà el dimecres dia 21 d'abril del 2010 (un dia abans de l'anterior data). Encara falta molt, però us ho fem saber per les persones que ho han de comunicar a la feina amb antelació. Aquesta setmana hem anat a aprendre les danses i aviat començarem a treballar-les amb els nens i nenes.
  • Continuem tenint polls a les diverses aules del cicle. Avui hem revisat els caps i hem comentat amb alguns pares aquest fet. Tot i així, si no fem els tractaments tots sempre tindrem aquest problema, ja que quan uns no en tenen els atres si, i van passant d'uns als altres un altre cop. Així que, tot i que també ho apuntem l'agenda, comenteu-lo també amb les famílies que potser no tenen internet per llegir els avisos del bloc. Gràcies.
  • Aprofitem per recordar que el divendres 20 de novembre fem una sortida a l'IMAX. Anirem en metro i dinarem allà. Per la tarda tornarem aviat a l'escola per continuar treballant a l'aula.
Moltes gràcies.
L'equip de mestres del Cicle Inicial.